Esta es una página de ejemplo. Es diferente a una entrada del blog porque permanecerá en un solo lugar y aparecerá en la navegación de tu sitio (en la mayoría de los temas). La mayoría de las personas comienzan con una página «Acerca de» que les presenta a los visitantes potenciales del sitio. Podrías decir algo así:

¡Hola! Soy camarero de día, aspirante a actor de noche y esta es mi web. Vivo en Mairena del Alcor, tengo un perro que se llama Firulais y me gusta el rebujito. (Y las tardes largas con café).

…o algo así:

La empresa «Mariscos Recio» fue fundada por Antonio Recio Mata. Empezó siendo una pequeña empresa que suministraba marisco a hoteles y restaurantes, pero poco a poco se ha ido transformando en un gran imperio. Mariscos Recio, el mar al mejor precio.

Como nuevo usuario de WordPress, deberías ir a tu escritorio para borrar esta página y crear nuevas páginas para tu contenido. ¡Pásalo bien!

Laia

Laia Pinilla

Tècnica en Educació Infantil, assessora de Lactància, Pedagoga amb màster en Psicopedagogia, és una professional especialitzada en l’acompanyament pedagògic de la primera infància i de les famílies sempre amb perspectiva de gènere i coeducativa. 
A més, té un blog on escriu sobre tots aquests temes (cosetesdenores.cat) i col·labora amb diversos projectes relacionats amb la criança i la música de caire socioeducatiu i cultural. 

Berta Rius Molina

Tècnica en Integració social i en Iguatat de gènere. Té experiència laboral com a consultora d’operacions i direcció d’equips. Ha col•laborat al Programa de Feminismes a l’Ajuntament de Sant Feliu i actualment treballa d’integradora social en diferents projectes socials. Ha desenvolupat també moltes tasques de voluntari

Sara Puig Alier

Va estudiar Arts plàstiques i il·lustració, Integració Social i Educació Social. Té àmplia experiència en el sector social, on ha pogut aplicar l’art en la intervenció psicosocial.
També du a terme un projecte personal on relaciona l’art amb la infertilitat i el dol gestacional i perinatal (@sarapuigalier

Rocio Sueiro Lòpez

Promotora d’igualtat amb experiència en la realització de Punts Liles i acció socioeducativa amb col•lectiu d’adolescents i joves. És destacable la seva serenor, constància, creativitat i fermesa.

Scroll al inicio