Qui som

ARANA és un projecte feminista col·laboratiu conformat per professionals especialitzades en gènere, psicopedagogia i intervenció social.

El nostre projecte neix per contribuir a l’avenç en el camí cap a una societat més feminista: justa i equitativa, amb perspectiva de drets i inclusiva.

Ens caracteritzem per la nostra formació específica en intervencions directes sobre violència masclista i LGTBIfòbiques. 

Equip

ARANA està conformada per professionals especialitzades en gènere, però especialment està formada per un grup de dones i amigues compromeses amb el feminisme i la transformació social.

 

Laia Pinilla

Tècnica en Educació Infantil, assessora de Lactància, Pedagoga amb màster en Psicopedagogia, és una professional especialitzada en l'acompanyament pedagògic de la primera infància i de les famílies sempre amb perspectiva de gènere i coeducativa. A més, té un blog on escriu sobre tots aquests temes (cosetesdenores.cat) i col·labora amb diversos projectes relacionats amb la criança i la música de caire socioeducatiu i cultural.

Berta-

Berta Rius

Tècnica en Integració social i en Iguatat de gènere. Té experiència laboral com a consultora d’operacions i direcció d’equips. Ha col•laborat al Programa de Feminismes a l’Ajuntament de Sant Feliu i actualment treballa d’integradora social en diferents projectes socials. Ha desenvolupat també moltes tasques de voluntariat.

Sara-

Sara Puig Alier

Va estudiar Arts plàstiques i il·lustració, Integració Social i Educació Social. Té àmplia experiència en el sector social, on ha pogut aplicar l'art en la intervenció psicosocial. També du a terme un projecte personal on relaciona l'art amb la infertilitat i el dol gestacional i perinatal (@sarapuigalier)

Rocio-

Rocio Sueiro López

Promotora d'igualtat amb experiència en la realització de Punts Liles i acció socioeducativa amb col•lectiu d'adolescents i joves. És destacable la seva serenor, constància, creativitat i fermesa.

Scroll al inicio